Kursus i dronningeproduktion i skolebigården den 10. juni 2023 kl. 10 - 16.
Som omtalt i nyhedsbrevet for maj holder vi i samarbejde med Danmarks Biavlerforening kursus i dronningeproduktion i skolebigården 10. Juni kl. 10 - 16.
Prisen for medlemmer af Vejle og omegns medlemmer er kr. 150 og dækker kaffe/the + rundstykker ved ankomst, frokost, eftermiddagskaffe og undervisningen.
 
Der er reserveret 10 pladser til medlemmer af Vejle og omegns biavlerforening, og de fordeles til dem, der betaler først.
Du tilmelder dig ved at sende kr. 150,00 til bankkonto: 0758 3232369123 eller på mobilepay til 2679 7679 (Susanne Nielsen), skriv "dronningekursus + dit navn" i bemærkningsfeltet.
Vi har ikke teknisk mulighed for at stoppe indbetalingerne når vores pladser er fyldt op, men du vil under alle omstændigheder få besked, om du har en plads, og pengene retur, hvis ikke.
Såfremt der er ledige pladser ud over de 10, vil disse naturligvis blive tilbudt de medlemmer af VBF, der måske ellers ikke fik en plads.
Sidste tilmeldingsfrist er den 5. juni 2023.
Ved for få tilmeldte, forbeholder vi os ret til at aflyse kurset.
Vi glæder os til at modtage jeres tilmeldinger 😁🐝🐝
Mange hilsner
Peter Nissen
Formand for Vejle og omegnsbiavlerforening.
Tidligere information:
Kurset vil fokusere på produktion af dronninger. Der vil være en teoretisk indføring, herunder om forskellen på avl og produktion af dronninger.
Desuden en praktisk del, hvor deltagerne vil prøve at omlarve, bygge trykkoger og se hvordan man laver en cellebygger.
Underviser er tidligere formand for dronningeavlerforeningen Poul Larsen.
Kurset er en del af Danmarks Biavlerforenings og Dronningeavlerforeningens fælles indsats, for at skabe mere interesse for dronningeavl.